Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Šperky z chirurgické oceli a minerálů pro ženy – dokonalost v detailu, magická moc kamenů

Šperky z chirurgické oceli a z minerálů jsou mou zálibou. Při této tvůrčí činnosti se snažím o detailní zpracování šperku, vyrábím stříbrné šperky, zlaté šperky nebo šperky z minerálů, a to náhrdelníky, náušnice a náramky. Každý šperk pro ženu je originál, můžete si vybrat z pestré nabídky v mém e-shopu.

šperky_mineraly_2.jpg (417 KB) 

Proč je chirurgická ocel nejen v poslední době tak populární především při výrobě šperků? Chirugická ocel se užívá v lékařství, protože se jedná o kov, který  nerezne a nezpůsobuje alergické reakce. Chirurgická ocel je tak skvělým materiálem pro výrobu lékařských nástrojů, připadně tělních implantátů. Výroba šperků velice pozitivní vlastnosti chirurgické oceli využívá, kov je oblíbený také díky své barvě podobné stříbru s temným zabarvením a zároveň nížší ceně. Šperky ze zlata a šperky ze stříbra jsou tak nepatrně dražší než šperky z chirurgické oceli.

 

Velmi ideální mi přijde kombinace minerálů - polodrahokamů a chirurgické oceli. Minerály jsou nejen krásné jako šperk, ale mají i léčebné schopnosti, pomáhají duší i tělu. Podle typu kamene a člověka se pak doporučují různé kombinace nebo typy minerálů... Je možné je i kombinovat a tak zesilovat jejich působení. O to se snažím ve svých "setech".

 

Růženín je kámen lásky. Doporučuji ho všem milujícím a těm, kteří lásku hledají. Růženín umí povzbudit naši lásku nejen k druhým,ale i k sobě samým. Jako kámen lásky působí především na srdce. Také podporuje spiruritualitu a koncentraci nebo meditaci (naše babičky měly vždy po ruce růženín - křížek s korálky růženínu k modlitbě a ochraně). Posiluje unavený nervový systém a pomáhá od "bolesti z lásky" (hádky, rozchody, konflitky). Velmi silným kamenem je také tyrkys, citrín, achát, lápis lazuli, aventurín, sodalit - s nimi často pracuji.

 

Mé šperky pro ženy se vyznačují jemným zpracováním s využitím detailních prvků z kamenů a důrazem na vyzdvihnutí ženství.Šperky pro ženy z mé dílny jsou takové, aby s majitelkou žily v symbióze. Šperk vybírejte intuicí a neřešte příliš kombinaci - na zakázku se  dájí vždy vytvořit náušnice nebo jiný dopněk k základnímu šperku.

 

Sety šperků se snažím kombinovat nejen esteticky, ale i působením kamenů. Kombinace tyrkysu a aventurínu je silnější a působí i víc než samotný tyrkys.... Proto volím kombinace. Ale vždy dejte na své oči, který kámen se vám líbí...:-)